Podium vinil podne obloge

Radi porasta popularnosti posljednjih godina, na tržištu je velika ponuda, tzv. LVT podova (luksuzni vinilni podovi). U našem prodajnom programu uključili smo LVT obloge kvalitetnije klase, jer želimo ponuditi našim kupcima najširi izbor u pogledu tehničkih karakteristika i izbora boja. Zbirka se zove PODIUM, koja je podijeljena u tri skupine.

 

Prednosti vinil podne obloge Podium:

 • proizvedena je u EU
 • jedinstveni sustav spajanja pod nazivom DREAM CLICK SYSTEM (ima klik na sve četiri stranice)
 • također je dostupan u varijanti koja se lijepi za podlogu
 • takav način spajanja omogućava da se polaganje izvodi istodobno iz više smjerova (s jedne strane i druge strane prostorije)
 • moguće je napraviti različite uzorke (kocke, riblje kosti, …)
 • Dream click je najjaći način spajanja
 • do 30% lakše spajanje od ostalih vinilnih podova
 • drvni dekori imaju dimenziju 1326 ili 1836 mm; i kameni dekori su u dimenzijama 612 × 612mm ili 612 × 306mm
 • gornji sloj može biti 0,40 i 0,55mm (klasa habanja W32 ili W33); ukupna debljina proizvoda je ista, tako da možemo kombinirati oba proizvoda bez međusobnih dilatacija
 • zahvaljujući spoju “Dream”, također možemo povezati uzorak drva i keramički uzorak bez dilatacije
 • dostupne su i završne podne lajsne

 

Vinil podne obloge Podium na našoj stranici >>

 

Kombinacija vinila i plute? To je HYDROCORK

Naše poduzeće stalno ulaže trud da prodajni program upotpuni i doda nove proizvode koji će zadovoljiti kupce. Već neko vrijeme opažamo da je povećan interes kupaca za vinilne podne obloge, koje su postale jako popularne jer pružaju udobnost i komfor u prostoru. Osnovne LVT podne obloge smo nadogradili u obliku posebnog proizvoda, koji želimo da Vam predstavimo. Novi proizvod ujedinjuje prednosti 2 materijala i označili smo ga imenom HYDROCORK – pod koji ima najbolje osobine pluta i vinilne podne obloge. Od nastanka do danas, proizvod se stalno usavršavao, tako da kupcu danas možemo ponuditi artikl sa još boljim, inovativnim »Press fit« sistemom spajanja. Proizvod je, od trenutka plasiranja na tržište 2016 godine, postigao sve uspjehe.
Najvažnije prednosti Hydrocorka su:

 
 1. 100 % vodoodporan proizvod
 2. Jednostavno se ugrađuje – press fit sistem (sistem čepa od pluta)
 3. Osnova poda je napravljena iz smjese pluta i gume i ima slijedeće prednosti:
Talna obloga iz plute Wicanders silenceTalna obloga iz plute Wicanders thermalTalna obloga iz plute Wicanders welnessTalna obloga iz plute Wicanders comfort
Tiha podna obloga (do 53 % slabiji zvuk pri hodanju nego kod laminatnog poda)Topla podna obloga (energetski jako funkcionalna, pluto je dobar toplinski izolator i osigurava optimalnu temperaturu prostora tijekom cijele godine)Više udobnosti (pluto je udobna podna obloga koja pruža dobar osjećaj i omogućuje opuštenost tijela)Ugodnost tijekom hodanja (idealan odnos između jako tvrde i premekane podloge)

 

Vodoodporna podna obloga Wicanders Hydrocork | Floor Experts

Vodoodporna podna obloga Wicanders Hydrocork

Više informacija o ovom proizvodu možete dobiti u našim salonima, gdje ćemo Vam pomoći i odgovoriti na pitanja. Na web stranici možete pogledati uzorke podne obloge Hydrocork.

 

Floor Experts,
20. november 2017

Pluto podne obloge Wicanders

Prirodno Pluto: Pluto dobivamo iz kore hrasta plutnjaka. Pluto se skida ručno i to na 25-godina starom stablu, a zatim svakih 9 godina, što stablu omogućava nesmetanu rast i ponovno dobivanje neoštećenog pluta. Pluto je idealan izbor i zbog sve većeg zahijeva klijenata po očuvanju prirodnih resursa. Pluto ima jedinstvene i neusporedive osobine koje je praktički nemoguće kopirati ili poboljšati. Sadrži 40 miliona stanica na kvadratni centimetar, nalik je saću, što samo stablo štiti pred oštrim vremenskim utjecajima i promjenama temperature. Svaka stanica funkcionira kao prirodni toplinski i zvučni izolator i istovremeno ublažava udarce.

Parket Four Seasons

Kolekcija Parketa Four Seasons tvrtke Floor Experts bila je napravljena za najzahtijevnije klijente. S tom kolekcijom želimo uzeti u obzir sve vaše želje. To je izniman izbor parketa koji se u potpunosti tretira tek nakon što smo se s vama dogovorili o vašim željama. Možete birati među različitim bojama za dvoslojne, troslojne i masivne parkete. Također uvažavamo vaše želje u vezi sa završnom obradom parketa. Različite kombinacije otvaraju beskonačne mogućnosti za konačni proizvod. Naši klijenti mogu birati između više od 2000 različitih parketa koji su dobavljivi prema narudžbi.

Lifestyle Premium

Za mnoge samo najbolje je dovoljno dobro. Ako i vi težite k savršenstvu, postoji samo jedna vrsta podnih obloga za vas – Lifestyle PREMIUM laminat. Kombinaciju najboljih karakteristika različitih laminatna obogatili smo izvanrednim dimenzijama i debljinom. Zbog svoje visoke kvalitete i vodootpornosti laminat lifestyle PREMIUM je prikladan tako za stambene kao i za poslovne prostore.